Akfa-Kozijnen-B-V- Schuifpuien

Kunststof schuifpuien

Een kunststof schuifpui kenmerkt zich door de lange levensduur in combinatie met het minimale onderhoud. Kunststof schuifpuien zijn onderhoudsarm. Het is voldoende het materiaal regelmatig schoon te maken. De schuifpuien kunnen worden uitgevoerd in 2, 3 of 4 delen en zijn duurzaam dankzij de goede isolatie. Ze worden standaard voorzien van HR++ oftewel hoogrendementsglas. Kleur is een belangrijk visueel aspect. Vandaar is er een brede keuze uit unieke combinatie kleuren in generfde structuurfolie. Alle kleur- en houtimitatiefolies worden zowel binnen als op de buitenzijde aangebracht. Het voordeel van structuurfolies is dat ze UV-bestendig zijn, kleurecht, duurzaam en krasbestendig. Bovendien vergt het minder onderhoud en is de structuurfolie antistatisch.

Inbraakwerend

De veiligheid is gegarandeerd dankzij een 4-punts haakslot en een massief doorlopende sluitlat die in het kader van de schuifpui is bevestigd. De versterkingsprofielen verhogen de stabiliteit evenals de inbraakwerendheid. De aanslaglatten worden voorzien van eindkapjes voor een betere dichting waardoor het voldoet aan de PKM- eis.

Isolatie kunststof schuifpuien

Het kunststof profiel heeft een meerkamer-systeem met in de middenkamers stalen versterkingsprofielen. Het meerkamer-systeem zorgt voor de isolerende werking en de afwatering van het regenwater. Iedere kamer heeft zijn eigen specifieke functies die voor de isolatie zorgen. De voorkamers van het kader dienen als afwateringskanalen, al het water dat naar binnen gaat wordt langs kanalen terug naar buiten afgevoerd. De ruimere middenkamers worden opgevuld met stalen verstevigingprofielen. De binnenkamers vormen een 3de en 4de isolatiekamers voor optimale warmte- en geluidsisolatie. Het vierkamersysteem geeft de beste isolatiewaarden. De van elkaar gescheiden met lucht gevulde kamers vormen de ideale koude bariere. De stalen verstevigingprofielen komen niet in contact met de buitenwand waardoor ze geen kou kunnen doorstaan.

2013 Creatdesign.nl all rights reserved. Akfa-Kozijnen.nl