Akfa-Kozijnen-B-V- Onderhoud en service

Onderhoud en service


Onderhoud van uw kozijnen, ramen en deuren
Al tijdens het offertestadium bespreken wij met u uitvoerig wat de mogelijkheden zijn om het onderhoud van uw kozijnen, ramen en deuren te laten verzorgen door Akfa-Kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van kozijnen en kunnen u hierdoor een levenslange garantie bieden op onze kunststof, aluminium en stalen producten.

Onderhoudscontract op maat
Het onderhoud en de nazorg van de kozijnen, ramen en deuren wordt opgepakt door onze afdeling Akfa-Kozijnen Onderhoud. Naast de projectwerkzaamheden wordt er in het begintraject ook duidelijk met u besproken wat de verschillende mogelijkheden zijn om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan minimaal 1x per jaar bij u langs om alles na te lopen. Er zijn meerdere opties mogelijk bij ons en er is voor iedereen een geschikt pakket verkrijgbaar.

Levenslange garantie op onze kozijnen, ramen en deuren?
Wilt u levenslange garantie op onze kozijnen, ramen en deuren? Neem dan onze speciale aanbieding: “Levenslang Onderhoud” tegen zeer geringe kosten per maand. U hoeft zich dan nergens zorgen over te maken. Al uw kozijnen, ramen en deuren worden elk jaar gecontroleerd en nagesteld, scharnieren worden geolied, buitenzijde wordt perfect schoongemaakt én indien nodig worden de kozijnen, ramen of deuren gerepareerd.

Service
Heeft u inbraakschade? Sluiten uw ramen en deuren niet meer goed of lopen deze aan? Moeten uw kozijnen, ramen of deuren worden afgesteld? Heeft het hang- en sluitwerk een onderhoudsbeurt nodig? Of heeft u beschadigingen op uw kozijnen, ramen of deuren?.
Buiten het bedieningsgemak is de plisse hordeur tevens dier- en kinder vriendelijk.

Uw probleem is onze zorg
Geen paniek en bel naar Akfa-Kozijnen. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in om het probleem vakkundig op te lossen. Wij hebben een professioneel team, die altijd voor u klaarstaat! Wij kunnen zelfs diepe krassen op uw kozijnen, ramen en deuren repareren. Uw probleem is onze zorg!.

Afspraak maken is bij ons zo gemaakt
Service is een erg belangrijk onderdeel voor Akfa-Kozijnen. Niet alleen onze klanten, maar ook als u nog geen klant bent bij ons kunt u gewoon bellen. Wij maken direct een afspraak met u om alles te bespreken en het probleem te verhelpen.

2013 Creatdesign.nl all rights reserved. Akfa-Kozijnen.nl