Gevelbekleding
AKfa-Kozijnen B.v.

Waarom Akfa-Kozijnen ?


Nooit meer schilderen? Geen houtrot? Een lage energienota? Stil, veilig en duurzaam wonen?

Akfa-kozijnen is nieuwe dynamisch organisatie die is opgestaan tijdens de crisis. Het is hét adres voor al uw kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, dakkapellen en veranda’s voor zowel bedrijven als particulieren. Akfa-Kozijnen is gevestigd in Maassluis we monteren alles zelf in elke gewenste maat, kleur en/of model. Bij ons staat de klant echt centraal en bieden we persoonlijk advies en maatwerk aan voor al onze producten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteit en ervaring met Akfa-Kozijnen

Door onze jarenlange ervaring met kunststof bieden wij kwaliteit aan. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een offerte uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Overige kunststof producten van Akfa-Kozijnen

Akfa-Kozijnen monteert niet alleen kunststof kozijnen. Ook voor een kunststof voordeur, dakkapel, schuifpui, serre en/of veranda bent u bij Akfa-Kozijnen aan het juiste adres. Ook hierbij geldt weer dat er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van de kunststof producten.

 

Akfa-Kozijnen komt bij u thuis!

Als u interesse heeft in één van onze producten kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis. Één van onze deskundige adviseurs kan dan al uw vragen beantwoorden en u inlichten over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een offerte uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Op onze website geven we een beeld van het bedrijf Akfa-Kozijnen, wat de werkwijze is en welke producten worden gemaakt.
We leveren en monteren onze producten in een groot deel van Nederland. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij onze vestiging in maassluis of neem contact op met een van onze specialisten.

2013 Creatdesign.nl all rights reserved. Akfa-Kozijnen.nl